fredag, august 20, 2010

Faste og bønn

I vår menighet her i Hong Kong – Amazing Grace Lutheran Church har vi nå startet vår førti dagers faste og bønneperiode fram mot vår Menighets fødselsdag som skal feires 26 September – vi er da 53 år gamle.

 

Hvordan menigheten faster er opp til den enkelte. De fleste kutter ut et måltid dagelig eller ukentlig eller noen dager i uke og bruker tiden til å be.

Noen kutter ut et TV program de er spesielt glad i – og bruker den tiden istedet – ikke alle for eksempel folk med sukkersyke – kan faste.

 

Jeg har bestemt meg for å kutte ut et måltid hver dag. (Kanskje kan jeg bli litt tynnerer rundt midjen også? Ikke noe galt forsøke å slå to fluer en smekk.)

Men jeg er nå sulten – lunsh tid er over meg. Dette er faktisk et offer J

 

Ellers var jeg på et noe spesielt evangeliseringmøte i går kveld. Det ble arrangert av noen som kaller seg CBMC Interntional. (Connecting Business and Marketplace w. Christ.)

Evangeliseringsmøtet var i en stor restaurant – et stenkast fra kirken på universitetsområdet ved siden av oss.

 

Møtet begynte med noe korte taler – forsatte med god middag. (Mange retter.) En gammel venn hadde invitert oss og betalt for alle som satt  på hennes bord. (Bord i en kinesisk sammenheng har altid 12 plasser – så hun hadde nok måtte betale mellom HKD 1000 og HKD 2000 for vårt bord.

 

Paralelt med middagen fortalte noen kjente forettningsfolk sine kristne vitnesbyrd. Flotte vitnesbyrd var det også. Ei dame på ca 60 år bestemte seg for å bli kristen og siden hun satt på vårt bord ba vi henne like godt til cellegruppa vår som vi skal ha i kveld.

 

****************************************************

NMS webpages/hjemmesider: http://www.nms.no Development/Bistand:  http://kinabistand.blogspot.com ChurchSupport/Budskap:  http://kinabudskap.blogspot.com 

Organisation and leadership/Bygging: http://kinabygging.blogspot.com  Personal blog/personlig blog: http://kinainfo.blogspot.com and my Pilgrim blog: http://pilgrimchina.blogspot.com

****************************************************

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar