torsdag, juli 28, 2011

Pastor Gloria Wus bønnebrev for August 2011 - om Hunan Bibel Institutt, Hunan Kina. Nå på norsk. Stor takk til Marit Rundberg, tidligere Hong Kong misjonær, som oversetter.

 

BØNNEBREV FRA PASTOR GLORIA WU.

 

Kjære brødre og søstre! 

Da jeg holder på å forberede meg til det kommende seminaret i Chiangmai, har jeg besluttet å sende dette bønnebrevet tidligere slik at jeg ikke glemmer det underveis i kursene som er svært intense.

 

1)    Den 22. august til 4. september vil to grupper fra Singapore og Taiwan komme for å ha musikksommerleir for studentene våre. Be om at studentene må få lære ferdigheter på musikkinstrumenter og samtidig få del i en indre vekst og styrke.

2)    Vær god å be for 40 nye studenter, 34 av dem er første års studenter og resten studerer andre og tredje år. Vi kommer til å intervjue hver student. Be at de kan få en god start på studieåret.

3)    Vær god å be for Hunankirken, mange kirkeledere vet ikke hvordan de skal lede en kirke eller gi nok omsorg til de troende. De er så overraskende uvitende på det åndelige området. De er kirkeledere fra landsbygda. Be at Gud vil gjøre nye under i våre kirker slik at barn og unge mennesker står opp og søker Guds rike. Vær også med og be om at HBI sitt nye studiested kan tilføre muligheter og fornye kirkeledere i Hunan.

Takk for din trofaste bønnevakt for HBI og kirkene i Hunan. Her er fortsatt et hardt land, vær med oss slik at vi sammen kan søke Gud og se hans allmektige gjerninger. Vi vil se mer til Jesus i dette landet

 

Pastor Gloria Wu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar