lørdag, august 28, 2010

Åpenhet i menigheten, bekjenne synder for hverandre

Norsk under. Today I have heard a man tell a group of 30 Amazing Grace Lutheran Church members that he had committed adultery. He was chased from his job in the church. His wife now was not his first wife. He used the word "Adultry" on himself and that was strong experience. This is a breakthrough.

Idag hat jeg hørt en mann i menigheten vår Amazing Grace Lutheran Church, fortelle at han var en ekteskapsbryter og at han hadde mistet jobben sin i kirken for en god del år siden. dette fortalte han foran en gruppe på tredve medlemmer. Dette er et gjennombrudd i det å være åpen mot hverandre.

Sent from my iPhone
Ole Jacob Groenvold

2 kommentarer:

  1. Anonym8:49 a.m.

    Du mener du hjelper mange kinesere, men når intensjonen din er å forkynne vranglæren til kristendommen, kunne du likegodt holdt deg hjemme i Norge. Du gjør det kinesiske folket en bjørnetjeneste. På tide du begynner å tenke selv Ole-Jacob? Vanskelig å finne en mening i livet? Da er det lettest å følge noen som har et svar sant? Å følge bibelen er som å stikke ut dine egne øyne og kappe av både hender og armer. Du har fortullet deg inn i noe som du ikke forstår, men er blendet av vakre ord og fantastiske historier. De 10 bud? Kristendommen har ikke enerett på gode gjerninger. Hva galt du egentlig gjør? Du mobber medmennesker ved å fortelle hvor dum de er som gidder å ha noe med deg å gjøre. Tragedien er at du tror du selv har noe å fare med, og slik oppstår altså religion. Du danser rundt gullkalven, og vet ikke at gullkalven rett og slett er gud som du har skapt opp i ditt eget hode. Og de stakkars kineserene på andre siden av kloden er offer for din sinnsyke forestilling om hvordan verden henger sammen. Du tror du ikke kan gjøre noe gale fra eller til. Men det stemmer ikke. Selv om folk ler og tilsynelatende har det godt, betyr ikke det at guds ord har noen effekt. Folk vet ikke sitt eget beste, og du som har stukket ut dine egne øyne vet ikke ditt eget beste. Du vet ikke engang at du allerede er blind. Det er dårlig gjort å gå rundt å mobbe kineserene. Det første du må slutte med er å mobbe deg selv.

    SvarSlett
  2. Hei Jan
    Takk for kommenteren din.
    Du har selvagt rett i at Kristendommen ikke har enrett på gode gjerninger. Heldigvis er det mange flere en kristne som gjør gode ting.

    Jeg har noen spørsmål til deg:
    Hva får deg til å være så skråsikker på at Gud ikke eksisterer?

    og
    2:Er du enig i at du IKKE har enerett på å definere hva som er sant og usant, godt og dårlig?

    SvarSlett