søndag, desember 18, 2011

Eksperimentell gudstjeneste - 4de advent 2011

I dag gjorde menigheten min Amazing Garce Lutheran Church noe "rart". 
Nesten noe litt "uhørt" med dog veldig bra. 

Vi byttet ut den tradisjonelle gudstjenesten med tre andre typer Gudstjenester. 
I stedet for å samles i kirken kl 10:30 delte vi oss opp i to grupper som henholdsvis møttes kl 09:00 og kl 14:00. Den tredje samlet seg allerede dagen før kl 13:30 på en stasjon for tog. 

09:00 gruppa hadde invitert mange venner - faktisk over 50 nye mennesker. Sammen reiste de på grilltur til et annet sted i Hong Kong. To fulle busser ble leid inn. Tanken er å knytte kontakt, bygge broer, dele guds kjærlighet med andre menneser og etterhvert evangeliet med de. 

Den andre gruppa møttes kl 14:00 - etter lovsang og bønn gikk vi ut i nærmiljøet rundt kirken oppdelt i 6 grupper. Alle gruppe bestod av av blanda team med folk fra både vår engelske og kinesisk gudstjenste. Teamene pratet med og evangeliserte folk som var interessert i å snakke med oss. Vi delte også ut gratis appelsiner til folka vi snakket med. Mange sa seg interessert i å komme på grillfesten på kirketaket den på ettermiddagen den 25 desember - neste uke. 

Hva bestod den tredje Gudstjenesten i? I går ettermiddag dro ca 30 av oss på besøk til en menighet i Guangdong - dvs i Fastlandskina og hadde møter både i går og dag sammen med de. 

Vi la ned en Gudstjenste og fikk tre tjenster for Gud tilbake. Gjorde det samme i fjor også - og det var vel da ideen kom. I fjor var 25 på lørdag og det er hovedjuledag her i byen. 26/12 en søndag. Så i stedet for to kirkegudstjenester tok vi en i kirke - jule-dåpssøndag den 25/12 som er offentlig hellig dag også sammen med søndagene og en evangeliseringsdag i rundt forbi i Hong Kong og Macao! 

Noe å tenke på for din menighet også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar