mandag, oktober 01, 2007

50 års jubileum i Amazing Grace Lutheran Church (Mong Yan Church nye navn)

To slitsomme, men veldig givende to uker er nå over.
Uke 38 var preget av innspurten mot vårt 50 års jubileum i Amazing Grace Lutheran Church (AGLC) Uke atter hadde program for alle de norske gjestene som kom. (Tone Warhuus, Marit Johnsen, Marit Rundberg og mannen Stein Hauge, Stig og Audhild Kaarstad og barna samt Ivar og Bjørg Andersen - Amazing Grace første faste prest i 60 årene) kom alle for å dele gleden over denne flotte livskraftige femtiåringen. I tillegg fikk jeg også besøk av nr 2 i NMS Program og Kommunikasjonsleder Leif Hadland samt min gamle sjef Inger Kari Søyland. Vi hadde mange overføringssamtaler i forhold til hennes Kina oppgaver som jeg nå har overtatt.

I år har Mong Yan blitt en internasjonal menighet. Vi har kinesisk gudstjeneste kl 10:30 og Engelsk kl 17:00 - på jubileumsdagen var vi selvsagt samlet til felles gudstjeneste.

Mange bilder og mye video ble tatt av det som skjedde og her kommer første smak på begge.
Denne kinesiske YouTube siden har to videoer. En av det kinesiske koret og en av det filipinske koret. Enjoy.

1 kommentar:

  1. Anonym3:59 a.m.

    Ole Jacob Grønvold
    13.juni 1999 var vi to fra Norge som var i bryllup hos Olivia Mak og Ken Chan i Grace Lutheran Church,364 Kwai Shing Circuit, Kwai Chung, N.T. Olivia og Ken jobbet da som misjonærer. Ved et havari på datamaskinen mistet vi både post- og e-postadressene deres.
    Nå ber vi vennligst om hjelp til å få kontakt med Olivia og Ken.

    SvarSlett