onsdag, september 07, 2011

Pastor Wu ved Hunan Bibel institutt Bønnebrev for september 2011 PÅ NORSk

1. september 2011.


Bønnebrev for september 2011 fra pastor Gloria Wu ved Hunan Bibel Institutt (HBI).


Kjære brødre og søstre!


I augustmåneden er skolen vår alltid full av spenning og overraskelser. Snart er to uker med sommerleir der tilbedelse har stått i sentrum, slutt, og vi føler at hele HBI står i brann. Denne måneden har vi flere ting å be for:


1) Vi vil takke Gud for disse to ukene med sommerleir i tilbedelsens tegn; fra 22. august til 2. september. I den første uka opprettet vi skolekoret vårt, og i den andre uka fikk mange troende fra hele Hunan lære Gud å kjenne gjennom tilbedelse.

2) Denne sommeren har pastor Chenzhi, presidenten i Hunan Kristne Råd og HBI reist rundt og besøkt kirker i WenZhou by og Zhejiangprovinsen. Han fikk en visjon for Hunankirken, og det var å opprette et organisasjon for barnas søndagsskole. Vær med og be for visjonen hans, siden vi må få alle kirkene i Hunan til å arbeide for å sette denne tjenesten ut i praktisk handling.

3) Vær også med og be for det nye semesteret, og særlig for de nye studentene. Etter å ha intervjuet hver ny student dette semesteret, takker vi Gud fordi han har sendt slikt et godt studentkull til vå skole. De fleste nye studentene har år med tjeneste i kirken bak seg, og de er svært reflekterte og dyktige.

4) Den 18. til 21. september vil pastor Chenzi og Gloria ha et kurs (workshop) på en konferanse i Nanjing. Kurset har som formål å lære videre hvor viktig det er å skaffe midler til et nytt prosjekt. Bak dette prosjektet står NMS og Nanjing Amity Foundation. Vi ønsker å lære videre hvordan vi kan skaffe midler til skolen vår via kirkene i Hunan. Etter denne konferansen håper at flere kirker i Hunan vil se viktigheten av teologisk utdannelse - slik at mer kunnskap om Guds ord kan få dypere røtter i kirkene i Hunan.

5) Da flere kirker i Hunan kommer til å arbeide for kirkespedning, vær god og be for styrke og visdom for kirkelederne.


Oversettlse v Marit Rundberg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar