mandag, april 30, 2007

Brystkreft og komplikasjoner - fortsatt

Vårt kvinnelige menighetsmedlemm har blitt operert og alt er vel.
Sykehuset undersøkte henne raskt og konstaterte fort at hun var ved sine fulle fem og forsto farene ved operasjon og farene ved å ikke bli operert.

Operasjonen skjedde tirsdag i forje uke. Mellom siste blogg 14. april og tirsdag 24 gikk det ti dager og operasjonen ble utsatt to ganger i den perioden. Etter at damen hadde blitt diagnostisert til å være ved sitt fulle fem, argumenterte det voksne barnet for at moren hadde for svakt hjerte. Dette var en mer rimelig argument - den gamle har Peace-maker og nedsatt hjertefunksjon. Legen fortalte at det var en større sjanse en vanlig for at noe kunne gå galt under operasjonen. Dermed stod den gamle damen for et vanskelig valg. Risikere spredning eller risikere å dø under en operasjon.

Mandag kveld før tirsdags planlagte operasjon var pasientens selv blitt veldig usikker. Det er lett å forstå - ikke lett å velge mellom to onder. Jeg gav henne nattverd og ba en bønn om Gud ledelse for alle innvolverte. Fortalte henne at samme hva hun valgte ville i hvert fall Gud og jeg forstå det og støtte henne.

Etter operasjonen hadde hun dette å fortlle. I bønn til Gud hadde hun lagt fram sin usikkerhet. Mens hun ba hadde hun hørt en stemme som sa: "Dzou". Det betyr "gjør det" og hun valgte derfor å ta den endelig postive avgjørelsen om opersasjon.
På torsdag da jeg besøkte henne var hun kjempeglad og veldig fornøyd ut der hun lå i sykesengen og smilte fra øre til øre.
Alt var godt bra og vi takket Gud sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar