onsdag, mai 02, 2007

Mong Yan menighet sine medarbeidere

Jeg har flott medarbeidere.

I tillegg til at de er flinke er de også hyggelige. Siden vi nå er inn i vårt 50 års jubileums år, bestemte vi oss for å ta en serie bilder av de som arbeidet i Mong Yan menighet i dette året. Pastor Chow Wing Fai yttert til venstre, er yngst av oss , dvs 36 år i 2007 og "senior" prest. Direkte oversatt fra kinesisk har han tittelen "den ansvarlige for hallen" eller på norsk: Sokneprest.
I midten har vi kontorsekretæren vår - Rose Lai, som tro det eller ei er 60 år i år. Hun kan dermed gå av med permisjon, men kan søke om å få fortsette til hun er 65. At hun har søkt menighetsrådet om nettopp det er et godt tegn!


Både Pastor Chow og Rose jobber full tid - dvs 48 timer i uka. Ole-Jacob Grønvold - på disse breddegradeer kjent som Pastor Cheung Nga Gok , er 54 og et svært glad medlem av denne gjengen på tre. Jeg jobber i halv stilling i menigheten, noe som tilsier at jeg i gjennomsnitt skal legge inn 24 timer i uka.

Kanskje synes det på bildet, vi liker alle tre å leke! Vi forsøker å ikke ta oss selv for alvorlig. Den kan kanskje gå utover verdigheten, men det får så være. Med et godt forhold mellom medarbeiderne tror jeg at første punkt på dagsorden for vekst i menigheten er nådd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar