torsdag, mai 31, 2007

Besøk både meg og Kina


http://www.ravinala.no/ arrangerer en misjons/turist reise ti l Kina i Oktober/November i år. Den turen kommer starter i Hong Kong - den utrolig flotte byen jeg får lov til å bo i. Noen av programpostene er Po Chu og mitt arbeid. Programmet er ellers som følger. Meld deg på og få oppleve Kina du også!

19. oktober - 3. november 2007

Ravinala har lenge hatt lyst til å tilby tur til Kina, og nå er vi i gang. Einar og Jofrid Vigre Braadland har erfaring som reiseledere til landet tidligere, og vil ta deg med på en fantastisk reise fra Hongkong til Beijing. Gjennom hele reisen vil du oppleve et yrende folkeliv, gamle tradisjoner (ikke minst mattradisjoner), kinesisk kunst og kultur, men også det nye Kina. I Beijing vil vi bo veldig sentralt, slik at du kan utforske byen også på egenhånd når det ikke er noe fastlagt program.

PROGRAM:
19. - 23.10: Hongkong

Turen starter i Hongkong, hvor vi blir fram til 23. oktober. Her bruker vi tid både i handlegater og på severdigheter, og vi får innblikk i misjonsarbeidet som drives i byen. Ole Jacob Grønvold og Po Chu Grønvold blir våre guider i denne berømte storbyen.

23. - 25.10: Guilin
Kina-programmet begynner i Guilin, av mange regnet som den vakreste byen i landet. Her blir det besøk i dryppsteinsgrotter og på teplantasje, og vi drar på båttur på Li-floden (verdenskjent for de fantastiske fjellformasjonene). Båtturen tar ca. 4 timer, og vi spiser lunsj ombord. Det blir også tid til å oppleve folkelivet i Guilin, og for de interesserte legges det opp til en flott danseforestilling.

25. - 27.10: Changsha
I Changsha skal vi bli kjent med kirke og misjon. Vi besøker blant annet bibelskolen som NMS støtter, og treffer både studenter og lærere.

27. - 29.10: Xian
Turen går videre til Xian. Her er den berømte terrakottahæren hovedattraksjonen, men det blir også besøk på en jade-fabrikk, og tradisjonell sang- og danseforestilling. I Xian ligger også den store Villgåspagodaen - en buddhistisk pagoda som ble bygd for 1400 år siden. Asias største musikkfontene finnes også her.

29.10 - 3.11: Beijing
Reisen fra Xian til Beijing går med nattog. I hovedstaden besøker vi Den forbudte by, som også er verdens største museum for orientalsk kunst. På silkefabrikk får vi kjøpt ekte kinesiske silkeprodukter til en rimelig pris, besøk på silkemarked er også lagt inn i programmet. Vi kommer selvsagt til å besøke både den kinesiske muren og det fantastiske sommerpalasset. En av kveldene i Beijing får vi med oss en flott akrobatikk-forestilling. Den siste dagen i storbyen er satt av til fri disposisjon.

For mer informasjon kan du ringe eller sende en mail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar